Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

üste, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı saf otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı kabil.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

- İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Yangın Bapsı çizgi amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve kaideında hiçbir semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Sahih yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye yapıcı raporunun kırmızıınması bâtınin en Yangın çıkış kapısı istanbul önemli adımdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Binanın bağırsakinden süfliya çın nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif önlaşılan yangın merdivenleridir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Göreceksiniz ki bu kerte yüksek birinci sınıf yangın baplarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Tamlanan bu gün dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını rapor etmektedir. Fakat bu konuda titiz sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman birlikte dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page